Bağlar'da ibadethaneler temizleniyor, harfiyatlar kaldırılıyor

Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesi ve sıcaklıkların artması nedeniyle ilçedeki temizlik faaliyetlerini artırdı.

Bağlar'da ibadethaneler temizleniyor, harfiyatlar kaldırılıyor

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla cami ve ibadethanelerde huzurlu şekilde ibadet yapılabilmesi için mobil yıkama ve vakumlu makinalarla temizlik yapılırken, ilçenin farklı bölgelerindeki harfiyatlar da toplanarak görüntü kirliliğine son veriliyor.

Bağlar Belediyesi , hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde genel temizlik seferberliği başlattı.
Cami, Kur'an Kursu ve Medrese gibi ibadet yerlerine ve eğitim kurumları temizlenerek hijyenik hale getiriliyor.  Mobil yıkama ve vakumlu makineler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların sağlıklı koşullarda ibadet yapmalarına imkan sağlanıyor.

Bozulan ve tahrip olan  çöp konteynerleri belediye ekipleri tarafından bakımdan geçiriliyor.

"Her Şey Vatandaşlarımızın Huzuru İçin "

Temizlik ekipleri, ilçenin farklı noktalarında görüntü kirliliği oluşturan harfiyatları kaldırıyor, harfiyat dökmemeleri konusunda vatandaşları uyarıyor.
Hava sıcaklıkları nedeniyle oluşan cadde ve sokaklarda sulama ve yıkama çalışmaları da aralıksız hale getirildi.
Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu koşullarda günlük yaşamlarını devam ettirmeleri için hizmet seferberliği yürüttüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Temizlik çalışmalarımızı geniş kapsamlı olarak gerçekleştiriyoruz. Cami ve ibadethanelerimizi temizleyerek hijyenik hale getiriyoruz, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan harfiyatları kaldırıyoruz, cadde ve sokaklarıımızda düzenli yıkama ve temizleme çalışmaları yürütüyoruz. Her şey vatandaşlarımızın sağlığı için " diye görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz