Bağlar’da karış karış aile ve vatandaş buluşmaları!

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoğun geçen belediyedeki hizmet çalışmalarına rağmen esnaf ve mahalle buluşmalarını sürdürerek, vatandaşlar tarafından iletilen sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor. Başkan Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu da bir günde üç ayrı mahallede 7 aileyi ziyaret ederek ev kadınlarıyla bir araya geldi.

Bağlar’da karış karış aile ve vatandaş buluşmaları!

Yoğun bir nüfusa sahip olan Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, ilçenin her noktasına çıkarma yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşlardan gelen ev davetleri ve iletilen sorunların oranı fazla olunca Başkan Beyoğlu ayrı, eşi Dürdane Beyoğlu ayrı mahallelere giderek vatandaşlarla bir araya geliyor. 

 Başkan Hüseyin  Beyoğlu, 5 Nisan Mahallesi’nde sırasıyla esnaf ve aile ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlardan gelen talepleri not alan Beyoğlu, cep telefonuyla belediyenin ilgili birimlerine talimatlar vererek sorunların bir an önce çözülmesini istedi. Başkan Beyoğlu,”Hiçbir vatandaşımızın talebine kayıtsız kalmıyoruz. Ya çözüm üretiyoruz, ya da çözüm üretilmesine vesile oluyoruz. Rabbime hamd olsun, bugüne kadar halkımıza karşı bizi mahcup etmedi.”dedi.

DÜRDANE BEYOĞLU BİR GÜNDE ÜÇ MAHALLEDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Dürdane Beyoğlu ise bir günde üç ayrı mahallede gerçekleştirdiği aile ziyaretlerini sığdırdı. Şeyh Şamil, Yunus Emre ve Selahaddin Eyyubi mahallelerinde toplam 7 evi ziyaret eden Dürdane Beyoğluü, ev kadınlarının sorunlarını dinledi, ihtiyaç sahibi bazı ailelerin ihtiyaçlarını temin etti. Aralarında yaşlı ve engelli vatandaşlar ile yetim ve öksüzlerin de bulunduğu evlere gerçekleştirilen ziyaretler ev sakinlerini sevindirdi.

Hiçbir siyasi beklenti içerisine girmeden ve ayrım yapmadan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirten Dürdane Beyoğlu,” Sevgi ve muhabbetle bizi bağrına basan halkımızla bir araya gelerek dertleşmeye, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek  kardeşlerimizin duasını almaya devam ediyoruz. Bağlar Şeyh Şamil, Yunus Emre ve Selahaddin Eyyubi mahallerindeki ailelerle gönül köprüsü kurduk. Durmak yok, ilk günkü heyecanla yola devam.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz