Bakan Yıldırım Diyarbakır'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, günü birlik temaslarda bulunmak ve bakanlığıyla ilgili yatırımları incelemek üzere bugün Diyarbakır'a geliyor.

Bakan Yıldırım Diyarbakır'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, bugün Diyarbakır'da olacak.

Ankara'dan Diyarbakır'a havayoluyla gelecek olan Bakan Yıldırım'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri de eşlik edecek.

Yıldırım ve beraberindekiler ilk olarak, Diyarbakır havaalanındaki karşılama töreni sonrasında, havaalanında incelemelerde bulunacak. Burada apron ve yeni yapılar hakkında ilgililerden bilgi aldıktan sonra İl Valiliğine ziyarette bulunup, Vali Hüseyin Aksoy'dan brifing aldıktan sonra, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne geçecek.

TEMASLARDA BULUNACAK                                                         

Yıldırım ve Eker burada Karayolları Bölge Müdürlüğünün, Diyarbakır başta olmak üzere bölgede yürüttüğü projeler hakkında brifing aldıktan sonra, Diyarbakır Çevre Yolu çalışmalarını yerinde izleyecek.

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edep, İl Başkanı Muhammed Dara Akar'la görüşecek olan Bakan Yıldırım, burada partilelere seslenecek.

Yıldırım İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip Emniyet Müdürü Adnan Taştan'tan özellikle Sur ilçesinde yürütülen operasyonla ilgili bilgiler aldıktan sonra, akşam ucağıyla Ankara'ya dönecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz