Baydemir dün Kar nöbetçisiydi

Diyarbakır’da dün akşam başlayan ve kenti etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, belediye ekibiyle birlikte kar temizleme çalışmalarına katılıp, tuzlama yaptı.

Baydemir dün Kar nöbetçisiydi

DİYARBAKIR-Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, belediyede her gün bir yöneticinin nöbetçi kaldığını sosyal paylaşım sitesinden duyurup, önceki gecenin nöbet sırasının da kendisinde olduğunu söyledi.

Zaman zaman yol temizleme yapan ekiplerin çalışmalarını denetleyen Baydemir, Fiskaya’daki Dicle Üniversitesi yolundaki solüsyon ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalara bir süre eşlik etti.

BAYDEMİR NÖBETÇİYDİ, GECE BOYU ÇALIŞTI 

Baydemir, kent merkezinin çeşitli yerlerinde kendi çektiği fotoğrafları, 'Surlar karda bir başka güzel', '2013 Diyarbakır Surları Yılı Olsun derken haksız mıyım?' diyerek Twitter'daki takipçileriyle paylaştı. Sabaha karşı belediye binası ve Gazi Caddesi’ndeki kaldırım üzerindeki karların temizlenmesine yardım eden Baydemir, saat 08.00’de gelen belediye çalışanlarını kapıda karşıladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz