Beyin kanaması geçirerek ölen polis toprağa verildi

Diyarbakır'da, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Münir Kuşçu, Fethiye ilçesinde toprağa verildi.

Beyin kanaması geçirerek ölen polis toprağa verildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro'da iki yıldır görev yapan polis memuru Kuşcu (42), altı gün önce evinde beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen Kuşcu'nun cenazesi, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından uçakla İzmir'e gönderildi.

İzmir'den karayoluyla Fethiye'nin Yanıklar Mahallesi'ndeki babaevine getirilen cenaze, dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından, Yanıklar Mezarlığı'na götürüldü.

Burada düzenlenen törene, Kuşçu'nun yakınları, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, öteki ilgililer ve vatandaşlar katıldı. Kuşcu'nun cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

"ŞEHİT ARKADAŞLARINA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ"

Kuşcu'nun babası Muammer Kuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun Diyarbakır'da şehit olan 2 polis arkadaşına çok üzüldüğünü ve sonrasında beyin kanaması geçirdiğini söyledi.

Olay gününden önce oğlu ile telefonla görüştüğünü ifade eden Kuşçu, "Oğlum bana, 'Diyarbakır'da görev yapmanın zor olduğunu' söylemişti" dedi.

Kaynak: AA

Kaynak: Diyarbakır Söz