Bismil'de köpekleri sürükleyerek kamyonete yükleyen görevliler hakkında işlem

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, sokak köpeklerinin aparatla boyunlarından yakalanıp sürüklenerek kamyonete yüklenmesi tepki çekti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, belediyeden bir yönetici, şikayetleri üzerine bayram öncesi sokak köpeklerini toplayarak barınaklara götürdüklerini, bu şekilde taşıyanlar hakkında işlem başlatıldığını söyledi.

Bismil'de köpekleri sürükleyerek kamyonete yükleyen görevliler hakkında işlem

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, sokak köpeklerinin aparatla boyunlarından yakalanıp sürüklenerek kamyonete yüklenmesi tepki çekti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, belediyeden bir yönetici, şikayetleri üzerine bayram öncesi sokak köpeklerini toplayarak barınaklara götürdüklerini, bu şekilde taşıyanlar hakkında işlem başlatıldığını söyledi.

SÜRÜKLEYEREK TOPLADILAR

Bismil ilçesi Tekel Mahallesi’nde cuma günü sokak köpeklerini toplayan ekibin aparatla boynundan yakaladıkları köpeği, sürükleyerek 1,5 metre yüksekliğindeki kamyonet kasasına yüklemesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Köpeklerin kaçmamaları için iple bağlandıkları da gözlenirken, belediyeden bir yönetici, vatandaşların şikayetleri üzerine bayram öncesi sokak köpeklerini toplayarak barınaklara götürüldüğünü, bu şekilde taşıyanlar hakkında işlem başlattıklarını bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler