Böyle pişkinlik görülmedi

Olay, geçtiğimiz cuma akşamı Diyarbakır Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan bir elektrikçi dükkanında meydana geldi.

Böyle pişkinlik görülmedi

Elektrik malzemelerinin satıldığı dükkanın arka duvarı, dışarı tarafta bulunan elektrik panosu devrelerinin hırsızlar tarafından kesilmesiyle kırıldı. Dükkan sahibi Azat Can, sabah olay yerine geldiğinde dükkan duvarının kırıldığını ve güvenlik kamerasından baktığında hırsızların dükkana girdiğini fark ederek, yaklaşık 50 bin TL değerinde topraklama çubuğunun çalındığını anladı. Can, durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi ve kırılan duvarı yeniden ördü.

Olaydan iki gün sonra pişkin hırsız, dükkandan daha önce çaldığı topraklama çubuğu ile Azat Can’ın ördüğü duvarı tekrar kırmaya çalıştı. Ama hırsız, alarmı hesaba katmadı. Hırsız, duvara birkaç kez vurduktan sonra dükkanın alarmı çalmaya başlarken, elindeki çubuğu atıp olay yerini terk etti. Can, sabah dükkana geldiğinde duvarda kırıkların olduğunu fark edip hırsızların tekrar dükkana girmeye çalıştığını anladı. Dükkan sahibi, parmak izi için olay yerindeki çubuğu alıp emniyet güçlerine götüreceğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler