Görüş Bildir

Bozdağ'dan OSB ile Esnaf ziyareti

Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır'da depremzedeler için çadır üretimine katkı sunan fabrikaları ziyaret etti

Bozdağ'dan OSB ile Esnaf ziyareti

DİYARBAKIR(SÖZ) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da depremzedeler için hazırlanan çadırların yapımına katkı sunan fabrikalarda inceleme yaptı.

Bozdağ, beraberinde Vali Ali İhsan Su ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet yürüten, tekstil ile galvaniz üretimi yapan iki fabrikayı ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen depremzedeler için çadır üretimine destek veren fabrika yetkilileriyle görüşen Bozdağ, daha sonra OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan'ı ziyaret etti, depremin yaralarının sarılması için yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Bozdağ'a ziyaretlerinde, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak ve diğer yetkililer eşlik etti.

ESNAF ZİYARETİ                                

Öte yandan Bakan Bozdağ, beraberinde Vali Ali İhsan Su ile ilçedeki ziyaretleri esnasında Ulu Cami meydanında vatandaşlarla bir süre sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra çevredeki esnafı ziyaret eden Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Esnafın ve vatandaşın taleplerini dinleyen Bozdağ, depremde hasar gören yerlerin yeniden ihya edileceğini bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir