Cami avlusu içinde kan aktı

Silvan’ın kırsal Yeşerdi köyünde, Cami Avlusunun genişletilmesi çalışmaları sırasında Muhtar Bedri Çerkezoğlu ile buna karşı çıkan amcasının oğlu Mehmethan Çerkezoğlu arasında, çıkan tartışmada taraflar silahlarını konuşturtu.

Cami avlusu içinde kan aktı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde “cami avlusunu” genişletme yüzünden çıkan tartışmada silahlar konuştu. Aralarında mahalle muhtarı Bedri Çerkezoğlu’nun da olduğu 3 kişi yaralandı.

YEŞERDİ’DE SİLAHLI KAVGA

Olay, öğle saatlerinde Silvan ilçesine bağlı kırsal Yeşerdi Mahallesi’nde meydana geldi. Cami avlusunun genişletilmesi çalışması sırasında mahalle muhtarı Bedri Çerkezoğlu ile buna karşı çıkan amcasının oğlu Mehmethan Çerkezoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

CAMİ AVLUSUNU GENİŞLETME

Mehmethan Çerkezoğlu, pompalı tüfekle muhtar Bedri Çerkezoğlu’na ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, avlu genişletme çalışmaları yapan ismi öğrenilemeyen bir belediye çalışanına da isabet etti. Yaralanan Muhtar Bedri Çerkezoğlu da belinden çıkardığı tabanca ile Mehmethan Çerkezoğlu’nu vurdu.

 SİLAHLI KAVGADA 3 KİŞİ YARALANDI

İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz