Camilerin Temizilğine Özel Ekip Oluşturuldu

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Kayapınar ilçesinde camilerde görev yapan Din görevlileri (Müezzin ve İmam-Hatip) ile bir araya geldi.

Camilerin Temizilğine Özel Ekip Oluşturuldu

Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı Şık’ın katıldığı tanışma toplantısında imamlara hitap eden Balcı, İbadet aşkıyla insanlara dokunulması gerektiğine belirterek “Sizleri ekip arkadaşım olarak görüyorum. Sizler yalnız din adamı değil, aynı zaman da milletin sorunlarıyla ilgilenen, milletin dertlerini dert olarak gören insanlar olarak kabul ediyoruz” dedi.

“KAYAPINAR’A HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

“Diyarbakır’a ve Kayapınar’a hizmet için buradayız” diyen Başkanvekili Balcı, “Ben çaresizlerin, garibanların, kimsesizlerin, öksüzlerin dostuyum. Görev yaptığınız yerlerde bildiğiniz fakir, fukara veya yoksul varsa onların sorunlarının giderilmesine yardımcı olun.” diye konuştu.

CAMİLERİN TEMİZLİĞİ İÇİN KAYAPINAR BELEDİYESİ EKİP KURDU

Camilerin temizliği için Belediye tarafından temizlik ekipleri kurulduğunu ifade eden Kaşmakam Balcı, Camilerin ihtiyaçlarının giderilmesinde (WC, Lavabo, Abdesthane gibi) din görevlilerine destek oyuhacağını bildirdi.

Balcı, Din görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını da kutladı.            

Kaynak: Diyarbakır Söz