Çavuşoğlu Diyarbakır’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Diyarbakır’a geliyor. Sabah saatlerinde Diyarbakır’da olması beklenen Çavuşoğlu, depremzedelerin bulunduğu çadır kenti ziyaret edip, vatandaşlar görüşecek. Öğrenci yurtlarında kalan depremzedelerle bir araya gelmesi beklenen Çavuşoğlu, taziye ziyaretlerini de gerçekleştirecek.

Çavuşoğlu Diyarbakır’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, depremin etkilediği iller arasında yer alan Diyarbakır’a bugün, ziyaret gerçekleştirecek. Çeşitli temaslarda bulunacak olan Çavuşoğlu, Çadırkent ile Öğrenci yurtlarında kalan depremzedelerle görüştükten sonra, depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziye ziyaretinde bulunacak.

BAKAN ÇADIR KENTİ ZİYARETİ EDECEK

Bugün sabah saatlerinde havayoluyla Diyarbakır’a gelecek olan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na İl Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali İhsan Su ile AK Parti Milletvekilleri eşlik edecek. Bakan ilk olarak, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Kurumlar Merkezi Başkanlığına giderek, burada asrın felaketi olan depremin etkilediği Diyarbakır’la ilgili birinfing alacak.

DEPREMZEDELERLE GÖRÜŞECEK

Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Silvan yolu üzerindeki depremzedelerin kaldığı Çadır Kenti ziyaret edecek. Burada depremzedelerle görüşecek olan Bakan ve Vali Su daha sonra, depremzedelerin kaldığı Yurt Kur’a bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret edip, burada vatandaşlarla görüşecek. Taziye ziyaretlerinde de bulunacak olan Bakan Çavuşoğlu, akşam saatlerinde Diyarbakır havaalanında basın açıklaması yaptıktan sonra, şehirden ayrılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler