Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan Diyarbakır'da

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan Diyarbakır'da

Valilikten yapılan açıklamaya göre, temas ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Ceylan, Aksoy ile tarihi İç Kale'de bulunan çalışma ofisinde toplantı yaptı.

Toplantıya Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Vali Yardımcısı Taner Bircan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Vedat Gürgen, eski Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı üst düzey bürokratlar ile bakanlığa bağlı kamu kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda kente son dönemde yaşanan gelişmelerin değerlendirilmesi yapıldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduktan sonra Ceylan ve beraberindekiler Diyarbakır programlarına devam etmek üzere çalışma ofisinden ayrıldı.

ABD Heyetinden Vali Aksoy'a Ziyaret

ABD Adana Konsolosu ile ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı ve beraberindekiler Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen ABD Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ile ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Justin Friedman ve beraberindekileri İç Kale Müzesinde yer alan Valilik Makamı'nda kabul etti.

Vali Aksoy, Başkonsolos Linda Stuart Specht, Müsteşar Friedman ve beraberindeki heyet, bölgedeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Görüşmenin ardından heyet Diyarbakır programlarına devam etmek üzere İç Kale'den ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler