Görüş Bildir

Çıktığı direkte akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, sayaç okumak için çıktığı direkte elektrik akımına kapılan işçi Veysel Elaltunterin ağır yaralandı. Elaltunterin kaldırıldığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Çıktığı direkte akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, sayaç okumak için çıktığı direkte elektrik akımına kapılan işçi Veysel Elaltunterin ağır yaralandı. Elaltunterin kaldırıldığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Bismil ilçesi Esentepe Mahallesi 1251’inci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, enerji şirketi işçisi Veysel Elaltunterin, sayaç okumak için hidrolik BOM aracıyla çıktığı direkte elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

AKIMA KAPILDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Veysel Elaltunterin, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Elaltunterin buradaki müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde, Yoğun bakıma alınan Elaltunterin dün sabah yaşam mücadelesini kaybetti. Elaltunterin'in Yeniköy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi