Cinsel saldırı iddiası

Bismil Devlet Hastanesinde bir görevlinin hastanede alıkoyduğu 16 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs ifadesinden sonra serbest bırakıldı

Cinsel saldırı iddiası

Bismil ilçesinde, Bismil Devlet Hastanesi’nde  A.B adlı görevli bir kişinin hastanenin acil bölümünde alıkoyduğu 16 yaşındaki bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

19 Mayıs Cuma günü, kardeşi ve babası ile birlikte hastanenin acil bölümüne giden çocuk, Ab.B tarafından “sana sargı bezi vereceğim” bahanesiyle personellerin soyunma odasına götürülerek, burada dakikalarca alıkonuldu. 

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen A.B, çocuğun yakınlarının onu araması üzerine çocuğu serbest bıraktı. Yaşadıklarını babasına anlatan çocuk, ailesiyle birlikte, aynı gün şikayetçi oldu. 

ÇOCUĞUN İFADESİ ALINDI

Çocuğun ailesinin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunması üzerine psikolog eşliğinde Çocuk İzlem Merkezi’nde (ÇİM) çocuğun ifadesine başvuruldu. 

BEYDAĞI SERBEST BIRAKILDI

Şikayetin ardından 19 Mayıs Cuma günü gözaltına alınan A.B, emniyet ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Evli ve iki çocuk babası olan A.B’nin iddiaları red ettiği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz