'Demirtaş'ın sağlık durumu şu an iyi'

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Demirtaş’ın sağlık durumuyla ilgili ‘Bu akşam hastanede tedavisi sürecek’ derken, BDP il Başkanı Zümrüt de Demirtaş’ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

'Demirtaş'ın sağlık durumu şu an iyi'

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Selahattin Demirtaş'ın, sağlık kontrolüne alınmasına ilişkin olarak, ''Tanı için tüm tetkiklerin sonucuna bakmak lazım. Bu akşam tedavisi hastanede sürecek'' dedi.

Baydemir, Diyarbakır Memorial Hastanesi'ne gelerek, kardiyoloji servisinde tedavi altına alınan Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ı ziyarett etti.

Baydemir çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Demirtaş'ın sabah saatlerinde göğsündeki sıkışma nedeniyle Diyarbakır Memorial Hastanesi'ne geldiğini ifade ederek, ''Şükürler olsun genel başkanımızın durumu iyi. Tetkikler devam ediyor. Tetkiklerin tümünün sonucunu beklemek lazım. Bir sıkışıklık yaşanmış. Tanı için tüm tetkiklerin sonucuna bakmak lazım. Bu akşam tedavisi hastanede sürecek'' diye konuştu.

‘ŞU AN SAĞLIK DURUMU İYİ’

 

BDP Diyarbakır İl Başkanı Zümrüt, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, sağlık kontrolüne alınmasına ilişkin olarak, ''Şu an sağlık durumu iyi'' dedi.

Zümrüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde göğsündeki ağrı ve sıkışma nedeniyle Diyarbakır Memorial Hastanesi'ne gittiğini anımsattı.

Demirtaş'ın hastanede tahlil ve tetkiklerinin devam ettiğini ifade eden Zümrüt, ''Şu an sağlık durumu iyi. Bu akşam hastanede kalabilir'' diye konuştu.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz