Depremzedelere giyim desteği!

Bağlar Belediyesi 18 aileden oluşan 66'sı çocuk olmak üzere 102 vatandaşa, Ramazan Bayramı öncesinde giysi desteğinde bulundu. Belediyenin Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Mağazası aracılığıyla gerçekleştirilen giysi desteği için düzenlenen programa katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin titizlikle tespit edildiğini, bu yöndeki ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

Depremzedelere giyim desteği!

Diyarbakır’ın Merkez Ak Partili Bağlar Belediyesi, toplam 18 aileden oluşan 66'si çocuk olmak üzere ihtiyaç sahibi 102 vatandaşa yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde giysi desteğinde bulundu.

Belediyenin Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Mağazası aracılığıyla gerçekleştirilen giysi desteği için düzenlenen organizasyona katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin titizlikle tespit edilerek bu yöndeki ihtiyaçlarının karşılandığını bildirdi.

"HEM ÇOCUKLARA HEM ANNE VE BABALARINA DESTEK OLUYORUZ"

Giyim desteği sağlanan aileler arasında depremden etkilenen vatandaşların da bulunduğunu ifade eden Başkan Beyoğlu, desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Beyoğlu,"Bugün toplam 18 aileden oluşan 66'sı çocuk olmak üzere 102 vatandaşımıza destek sağlamanın heyecanını yaşadık. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardında vatandaşlarımıza her konuda destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Çocukların yanı sıra anne ve babalarına da giyim desteğinden faydalandırıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz