Görüş Bildir

Diyarbakır Felç Oldu

Diyabakır'da yoğun yağış nedeni ile bazı rögar kapakları, sıkışmanın etkisi ile patlayarak caddelere savrulurken, araç sürücüleri su birikintileri karşısında zor anlar yaşadı.

Diyarbakır Felç Oldu

Sonbahar mevsiminin son günlerde kendisini iyiden iyiye hissettirdiği Diyarbakır, önceki akşam saatlerinden itibaren yoğun yağışa teslim oldu. Sabah saatlerine kadar aralıksız devam eden Yağmur, kentte hayatı durma noktasına getirirken, vatandaşlar da iş yerlerine gitmekte zorluk çekti.

RÖGAR KAPAĞI PATLAMANIN ETKİSİNİ İLE CADDEYE FIRLADI

Öte yandan Kamışlı Bulvarı üzerinde bulunan bir rögar kapağı, sıkışma sonucu büyük bir gürültü ile patlayarak ana caddeye fırladı. Cadde ortasında bulunan rögar kapağı, sürücülere zor onlar yaşatırken, yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından kaldırılarak yerine konuldu. Kentin bazı noktalarındaki kanalizasyon hatlarında da taşkınlar yaşandı.

ARAÇLAR SU BİRİKİNTİLERİNDE MAHSUR KALDI

Dün akşam saatlerinden başlayarak sabah saatlerine kadar aralıksız süren yağış, alt geçitlerde su birikintilerin oluşmasına neden oldu. Yenişehir ilçesinde bulunan Ofis Altgeçidi’ni kullanan sürücüler, su birikintisi karşısında büyük zorluk yaşadı. Araçların mahsur kaldığı yönünde yapılan ihbarın ardından bölgeye giden DİSKİ ekipleri su birikintisini tahliye etti. Araçlar, suyun büyük bir bölümünün tahliye edilmesi sonrası altgeçitten çıkabildi. DİSKİ ekiplerinin suyu tahliye etme çalışmaları devam ederken, Ofis Altgeçidi’nden araç trafiği kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi