Diyarbakır Kayak Sezonu açıldı

Kışın gelmesiyle inanların kayak için ne çok tercih ettiği yerlerin başında gelen Diyarbakır Karacadağ kayak merkezi sezonu açtı. Sezonun açılmasıyla insanların akın etti.

Diyarbakır Kayak Sezonu açıldı

Diyarbakır Karacadağ’da Kayak Sezonu Başladı. Karacadağ Kayak Merkezi’nde kayak sezonu başladı, kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezi’nde hafta sonunu fırsat bilip gelen vatandaşlar, Diyarbakır’da giden vatandaşlar karın keyfini çıkardı.

Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Mardin, Gaziantep gibi çevre illerden de yoğun ilgi gören kayak merkezi gelecek olan vatandaşları bekliyor.

YENİ PİSTLERİN VE TESİSLER AÇILDI

Kayak merkezinin müdürü Mehmet Akif Çakır, “Karacadağ Kayak Merkezi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olması sebebiyle çok yoğun ilgi görüyor. Bölgedeki vatandaşlar, hafta sonları ve tatillerde kayak merkezimize gelerek karın keyfini çıkarıyor. Kayak merkezimiz, her geçen yıl daha da gelişiyor. Yeni pistlerin ve tesislerin açılmasıyla birlikte daha fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz