Diyarbakır ortasında yeni modern bir şehir doğuyor

Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği üst yapı, imar yolları, çevre düzenlemeleri, yeşil kuşak projeleriyle Diyarbakır'ın ortasında yeni ve modern bir şehir meydana getirdi.

Diyarbakır ortasında yeni modern bir şehir doğuyor

Nüfusu 6 İl'den büyük olan ve aynı zamanda Türkiye'nin en büyük mahallesi olarak kabul edilen Bağcılar, ticaret erbabı ve esnaf kesiminin de tercihi haline geldi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar İl Başkanı Vedat Turgut'la birlikte Bağcılar'daki esnafları ziyaret ederek yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyeti test etti.

Yeni imar yolları, modern yaşam alanları, çok amaçlı parklar, bölgenin en büyük millet bahçesi, bölgenin en büyük bağ evi, sosyal donatı alanları, yapımı devam eden çok amaçlı gençlik merkezi, okuma salonları, eğitim merkezleri ve daha bir çok hizmet.

Bağlar Belediyesi tarafından yapılan bu hizmetlerle ihya edilen, aynı zamanda 200 bine yaklaşan nüfusuyla bir çok İl ve ilçeden büyük olan Bağcılar, Diyarbakır'ın kalbinde yükselen yeni modern bir şehir olarak dikkat çekiyor.

Ticaret erbabı ve esnaf kesiminin giderek yoğunlaştığı Bağcılar bölgesi bir yandan ekonomik olarak gelişiyor, diğer yandan en çok tercih edilen yeni yaşam alanı oluyor.

BÖLGE ESNAFININ MEMNUNİYETİ ELE ALINDI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hüdapar Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut'la birlikte Bağcılar bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Sorun ve talepler dinlendi, esnafın memnuniyetiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Diyarbakır'ın yeni yaşam alanı olan Bağcılar'ın kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerle ihya edildiğini ifade eden Beyoğlu, bu bölgenin hem yaşam alanı hem ticaretin kalbi haline geldiğini kaydetti.

Beyoğlu,"Çok nezih bir halkımız var. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz