Diyarbakır’a İkinci Şehir Hastanesi Yapılacak Mı?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü, ikinci şehir hastanesi için çalışmaları doğruladı.

Diyarbakır’a İkinci Şehir Hastanesi Yapılacak Mı?

Diyarbakır’a İkinci Şehir Hastanesi Yapılacak Mı? Ak Parti Diyarbakır vekili, ikinci şehir hastanesi yapımı için Sağlık Bakanı Koca ile görüştü.

BAKAN KOCA’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü, ikinci şehir hastanesi için yapılan çalışmayı doğruladı.

SAĞLIK YATIRIMLARINI GÖRÜŞTÜ

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ikinci bir şehir hastanesi için yaptığı görüşmeleri paylaştı. Yaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Diyarbakır’daki sağlık yatırımlarını görüştü.

İKİNCİ ŞEHİR HASTANESİ

Kayapınar ilçesinde yapımı süren 1000 yataklı Diyarbakır Şehir Hastanesi’nden sonra yeni bir şehir hastanesi yapılacağını paylaşan Yaz, şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’yı Meclisteki odasında ziyaret ettik. Diyarbakır’da yapımı devam eden Kayapınar Şehir Hastahanesi ve proje aşamasındaki ikinci Şehir Hastanesi konusunda görüşmeler yaptık. Ayrıca ilimiz ve bazı ilçelerinin Doktor ihtiyacının karşılanmasını, Silvan ve Bismil ilçelerinin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinin bir an önce temellerinin atılması hususunu görüştük. Diyarbakır’a verdiği önemden dolayı kendisine teşekkür eder Bakanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler ve kolaylıklar dilerim.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz