Diyarbakır’da 11 bin kişiye ücretsiz alışveriş imkânı

Diyarbakır’da ücretsiz alışveriş için 1.500 TL'lik çek veriliyor.

Diyarbakır’da 11 bin kişiye ücretsiz alışveriş imkânı

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Belediyesi, Aziziye Mahallesi, Kooperatifler ve Üçkuyu Mahallesindeki üç ayrı noktada 11 bin vatandaşa her ay sosyal marketlerden alışveriş yapmaları için 1.500 TL değerinde alışveriş çeki veriliyor. Vatandaşlar kendilerine verilen çeklerle alışveriş yapıyor.

Kaymakam inceleme yaptı

Ofis semtinde bulunan Yenişehir Belediyesi Sosyal Marketi ziyaret eden Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ve Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Özgür Polat, Sosyal Market raflarında bulunan ürünleri inceleyerek alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

'Ücretsiz alışveriş imkânı'

İmkânı kısıtlı şu ana kadar 11.000 vatandaşın her ay 1.500 TL ücretsiz alışveriş yaptığı Sosyal Marketten ihtiyaçları olan çocuk giyim, kırtasiye ve gıda ürünlerini ücretsiz olarak temin ettiklerini belirten, Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “Her alanda vatandaşlarımızın en büyük destekçisi olmaya devam ediyoruz, onların bizlere iletmiş olduğu talepler doğrultusunda sosyal marketlerimiz hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz