Görüş Bildir

Diyarbakır'da Bakanlar ve mülki amirler bayramlaştı!

Diyarbakır Valiliği’nce, Karayolları tesislerinde halk ve kentteki kamu kurum müdürleri ile bayramlaşma töreni yapıldı. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Hüseyin Aksoy, Ak Parti Diyarbakır eski milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır'da Bakanlar ve mülki amirler bayramlaştı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bütün vatandaşların ve İslam aleminin bayramını tebrik ettiğini belirterek, “Bu bayramın İslam alemi için özellikle ve tüm insanlık için barışa, huzura, kardeşliğe ve duyguların güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Allah kalıcı bayram sevinçlerinin inşallah gelişmesini görmeyi nasip etsin” dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da herkesin bayramını tebrik ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bütün Müslümanların bayramını tebrik ediyorum. Hem İslam alemi hem de bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramı bayram yapan insanların bayramlaşmasıdır. Dolayısıyla bugün herkesin ziyaretlerde bulunması, bayram tebrikleri yapmasını temenni ediyorum. Özellikle hastalar, yaşlılar ve çok fazla ziyaretçisi olmayan yakınlarımız ile komşularımız başta olmak üzere herkesin bu ziyaretleri yapmasını temenni ediyorum. Bizi biz yapan önemli günler bayramlardır. Bunu en güzel şekilde yaşamamızı diliyorum. Bayramı bugün çeşitli sıkıntılar için de yaşayan, bizim karşılığımız gibi huzur için de yaşamayan Müslümanlar için de barışa, huzura, vesile olmasını diliyorum. İslam coğrafyasının birçok noktasında acılar yaşanıyor. Bayramı bugün bizim yaşadığımız gibi yaşayamıyorlar. Onlara da bayramın bereketini diliyorum.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi