Görüş Bildir

Diyarbakır'da elektrik kesintisi 23 Nisan kutlamalarına ara verdirdi

Ülkenin tüm şehirlerinde olduğu gibi Diyarbakır’da da 23 Nisan coşkusu yaşanıyor. Ancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri düzenlenirken, Diyarbakır’da yaşanan elektrik kesintisi yüzünden gösterilere sık sık ara veriliyor.

Diyarbakır'da elektrik kesintisi 23 Nisan kutlamalarına ara verdirdi

Diyarbakır’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde elektrik kesintileri yüzünden, çocuklar gösterilerine ara vermek zorunda kaldı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK

Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Valilik karşısındaki Anıtpark'ta Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı. Protokolde bulunanlar daha sonra Valilik binası önündeki tören alanına geçti. Törene Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi adına meclis üyesi Serra Bucak Küçük, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, kurum amirleri, aileler ve çocuklar katıldı.

23 NİSAN ŞİİRLERİ

DHA’nın haberine göre; Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlanan törende çocuklar, Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu 23 Nisan şiirleri okudu. Folklor ekibinin gösterisinin sonrasında anaokulu öğrencilerinin gösterisi başladı.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SIKINTI YARATTI

Fakat gösteri yapmaya hazırlanan minikler, elektrik kesintisi nedeniyle 10 dakika beklemek zorunda kaldı. Gösterilerin ardından TRT çocuk korosu yerini alarak konser vermeye hazırlanırken, bu sırada yine elektrikler kesilince çocuklar sahnede elektriğin gelmesini bekledi. Vali Hüseyin Aksoy, elektriği gelmesini beklerken sahne önünde oturan çocuklarla sohbet etti. Yaklaşık 15 dakika elektriğin gelmesini bekleyen çocuklar, konserlerine daha sonra tekrar devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi