Diyarbakır’da genç kız öldürüldü!

Diyarbakır Elazığ caddesi üzerinde 17-18 yaşlarında olduğu tahmin edilen genç bir kadın, kimliği bilinmeyen kişilerce sırtından ateş edilerek öldürüldü. 112’yi arayan şahıslar genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıdıktan sonra hızla uzaklaştılar.

Diyarbakır’da genç kız öldürüldü!

Diyarbakır’da genç bir kadın, kimliği öğrenilemeyen kişiler tarafından sırtından vurularak, öldürüldü. Daha sonra 112’yi arayan şahıslar, gönderilen ambulansın görevlileri ile birlikte genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıdıktan sonra kaçtı.

BEYAZ BİR ARAÇ!

Edinilen bilgilere göre, olay, dün gece saatlerinde Elazığ caddesi üzerinde yaşandı. Burada, 17-18 yaşlarında olduğu tahmin edilen genç bir kadın, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından, sırtından ateş edilerek, öldürüldü. Daha sonra 112 Acil Komuta Merkezi’ni arayan şahıslar, ambulans gönderilmesini istedi. Gelen 112 ekibi ile birlikte, beyaz bir araçtan inerek, genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıyan şahıslar, ambulansın gitmesini beklemeden, olay yerinden hızla uzaklaştı.

ARAÇ BULUNDU, 2 KİŞİ GÖZALTINDA

Bunun üzerine durum, 155’e bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevrede incelemelerde bulundu. Şahısların eşkalini öğrenmek için 112 personellerinin bilgisine başvuran polis, kaçan aracın peşine düştü. Araç, yaklaşık bir saat sonra bulunurken, içerisindeki 2 kişi gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz