Görüş Bildir

Diyarbakır'da gergin gece!

Diyarbakır'ın Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde yolu trafiğe kapatarak ateş yakan PKK yandaşları, polis ekiplerine de havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı.

Diyarbakır'da gergin gece!

Diyarbakır'da yaşanan hareketli gecede, Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde yol kapatarak polise havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldıran PKK yandaşlarına emniyet güçleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Grubun ara sokaklara kaçmasından sonra bölgede yer yer silah sesleri de duyuldu.

İHA'nın haberine göre, terör örgütü PKK’nın 15 Ağustos 1984’te Siirt’in Eruh ile Hakkari’nin Şemdinli ilçelerinde gerçekleştirdiği ilk silahlı saldırılarının yıldönümü nedeniyle, merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi ve Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bir araya gelen örgüt yandaşları, ateş yakarak yolları kapattı. PKK yandaşları, olay yerine gelen polis ekiplerine de havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis de gruplara, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Bunun üzerine gruplar, ara sokaklara girerek kaçarken, olayların yaşandığı bölgelerden yer yer silah sesleri de yükseldi.

İHA

Kaynak: İHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi