Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay, önceki akşam saatlerinde Hani ilçesine bağlı kırsal Anıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre iki aile arasında, geçmişe dair husumet bulunduğu için, henüz bilinmeyen bir başka nedenden dolayı tartışma çıktı.

Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay, önceki akşam saatlerinde Hani ilçesine bağlı kırsal Anıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre iki aile arasında, geçmişe dair husumet bulunduğu için, henüz bilinmeyen bir başka nedenden dolayı tartışma çıktı.

HANİ’DE İKİ AİLE ÇATIŞTI

Tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Aileler, birbirlerine yanlarında getirdikleri silahlarla gelişi güzel birbirlerine ateş açtı. Olayda Muzaffer Kaya ve oğlu Necmettin Kaya ile Bedri Güzel ve Aziz Güzel vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İKİ KİŞİ ÖLDÜ, 2 DE YARALI

Yaralılardan baba oğul olan Muzaffer ve Necmettin Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, karşı aileden olan Bedri ve Aziz Güzel ise tedaviye alındı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

İki aile arasında yeni bir kavga yaşanmaması için ilçede önlem alan jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu başkanlığına getirilerek, burada otopsileri yapıldı. Cenazeler daha sonra aile fertlerine teslim edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz