Diyarbakır'da izinsiz gösteri

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis araçlarına molotofkokteylli, el yapımı patlayıcı, havai fişek ve taşlı saldırıda bulunduğu tespit edilen bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Diyarbakır'da izinsiz gösteri

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün saat 19.00 sıralarında halkın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik yasa dışı eylemlerde bulunan yüzü kapalı bir grubun polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, yasa dışı eylemlerde bulunan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalarda, güvenlik görevlilerinin kovalaması sonucu, polis araçlarına molotofkokteylli, el yapımı patlayıcı, havai fişek ve taşla saldırıda bulunduğu tespit edilen Y.T'nin yakalandığı ifade edildi.

Olayların meydana geldiği çevrede yapılan aramada ve şüphelinin üzerinde 3 kullanılmış havai fişek rampası, bölücü terör örgütünü simgeleyen 2 flama ve bir poster ele geçirildiği vurgulanan açıklamada, terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler