Diyarbakır’da Manken Muhtar Adayı

Ülke genelinde belediye ve ilçelerin yanı sıra muhtar adaylarının da seçileceği yarışta dikkat çeken isimler yer aldı. O muhtar adaylarından biri de Diyarbakır’dan çıktı.

Diyarbakır’da Manken Muhtar Adayı

Manken Simurg Sarsılmaz Bağlar İlçesi Kaynartepe mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Diyarbakır’da manken muhtar adayı, bugünün en çok konuşulan konusu oldu.

Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan bazı yerel firmaların reklam yüzü olarak çalışmaya devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Bağlar ilçesi Kaynartepe muhtarlığına, modellik yapan Simurg Sarsılmaz aday oldu. Çocuk yaşta evlilik ve uyuşturucu ile mücadele edeceğini söyleyen, Diyarbakır’da modellik yapan Simurg Sarsılmaz muhtar adayı oldu.

Diyarbakır’da manken muhtar adayı kararını sosyal medya hesabından duyurdu

Simurg Sarsılmaz, kararını sosyal medya platformu X üzerinden duyurarak "Diyarbakır Bağlar K Kaynartepe muhtar adayı! Oylarınıza talibim" ifadelerini kullandı. Çoğunluğu erkeklerin oluşturduğu muhtar adaylığı için ilk kez kadın bir manken Diyarbakır’dan adaylığını açıkladı. Simurg Sarsılmaz, Bağlar ilçesi Kaynartepe mahallesi muhtarlığına aday olduğunu belirtti.
Başarının yolunun samimiyetten, çalışmaktan ve dürüstlükten geçtiğini söyleyen Sarsılmaz, dört erkek aday ile karşı karşıya.
Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz,uzun yıllardır Bağlar mahallesinde yaşadığı ve ilçenin sorunlarını bildiği için aday olduğunu açıkladı.

Uyuşturucu ve Erken Evlilikle Mücadele

Projelerini açıklayan aday Sarsılmaz,Bağlar’da uyuşturucu ile mücadele etmek için kurumlarla birlikte projeler geliştireceğim. Bağlar ilçemiz eğitimde de çok geride, yükseltilmesi için çalışmalar yapacağım. Diyarbakır’ın en çok göç alan mahallesinde yaşam kalitesinin arttırılması için yeni ve ciddi projeler geliştireceğim. Kız çocuklarının erken evliliğinin önlenmesi için ev ev  dolaşacağım’ dedi. Aynı zamanda da fanatik Amedspor taraftarı olan Simurg, Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un tüm maçlarını tribünden izliyor. Simurg'un adaylığı, sosyal medya da gündem oldu. Diyarbakır’da Manken Muhtar Adayı bakalım hayalini gerçekleştirecek mi?

Kaynak: Diyarbakır Söz