Diyarbakır'da silah ve satırlar konuştu: 4 yaralı var!

Toplum olarak bunalmış durumdayız. Diyarbakır'daki kavga akıllara bu sözü getirdi. Yoldan geçen bir genç kıza laf atılması büyük kavgaya neden oldu. İki grup silah ve satırlarla birbirine girdi. Kavgada 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da silah ve satırlar konuştu: 4 yaralı var!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sento Caddesi üzerinde sabah saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İddialara göre yoldan geçen 16 yaşındaki bir kıza mahallede bulunan gençler laf attı. Sonrasında ise olanlar oldu.

SEN MİSİN LAF ATAN?

Kızın durumu anlattığı ağabeyi A.T. yanına bir arkadaşını da alarak gençlerin bulunduğu yere gitti. Burada A.T. ile arkadaşı gençlere tokat atarak kavgaya tutuştu. Olay kısa sürede büyüyerek silahlı ve satırlı kavgaya dönüştü. Kavgada kullanılan tabancadan çıkan kurşun ve satırla 4 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edilirken 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KOPAN PARMAĞI ARADILAR!

Yaralılardan birinin satır darbesi ile kopan el parmağı, olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı aramada bulunarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Polis, olay yerinde boş kovan ve delilleri topladıktan sonra kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz