Görüş Bildir

Diyarbakır'da yetim çocuklar sevindirildi

Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından “Bu bayram da bir çocuğun elinden de sen tut” kampanyası ile yüzlerce yetim sevindirildi.

Diyarbakır'da yetim çocuklar sevindirildi

Hayırseverlerin sağladığı destekle Kayapınar, Yenişehir, Bağlar ve Sur ilçelerinde yaşayan yetim çocuklara bayramlık alındı.

YETİMLERİN SEVİNDİRİLMESİ

Bayrama kadar hayırseverlerden gelen destekler doğrultusunda çocukların giydirilmeye devam edileceğini söyleyen İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, “Peygamber Efendimiz hadislerinde, yetimlere yapılan ikram ve fedakârlığın karşılığında cennette ihsan edilecek mükâfatların müjdesini vermektedir. Kendilerine uzanacak bir yardım eline muhtaç küçük yüreklerin bayramlık sevincine ortak olmak, gülümseyen yüzlerini görmek hem yardımı yapanlara hem de yardıma aracılık eden TDV gönüllülerine bu küçük adımların sonsuzluğa uzanan mutluluğunu ve huzurunu yaşattı. Bayramlıkların alınmasına gerek maddi destek sağlayan gerekse bu işe gönül verip bizzat yetimlere eşlik eden bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim salih amellerini katında makbul eylesin, ecrini çoğaltsın. Ahirette de onlara mükâfatlarıyla bayram sevinci yaşatsın.” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi