Diyarbakır’ı sarsan 2 ölüm

Peş peşe yaşanan “intihar vakıaları” 33 yaşındaki Dr. Gökhan Çalışkan ‘Bitcoin borsasına” para kaptırdığı için, 35 yaşındaki öğretmen Ayşegül Değer ise boşanma sonucu girdiği bunalımdan dolayı, yaşamına son verdi.

Diyarbakır’ı sarsan 2 ölüm

DOKTORUN İNTİHAR SIRRI

Önceki gün, Diyarbakır’da özel bir atış poligonuna giderek atış yapacağını belirten doktor Gökhan Çalışkan elindeki silahı başına dayayarak intihar etti.

BİTCOİN BORSASINA PARA KAPTIRDI

Doktorun İran’ın İsrail’e saldırı kararı almasından sonra bir anda çakılan kripto para borsasında zarar ettiği gerekçesiyle girdiği bunalım sonucu intihar ettiği belirtildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Doktorun intihardan önce sosyal medya paylaşımında zarar ettiği bilgisini paylaşması dikkat çekti. Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma kapsamlı şekilde devam ediyor.

BİR ÇOCUK ANNESİ ÖĞRETMEN

Diyarbakır’ı sarsan ikinci intihar vakıasında yaşamını yitiren 35 yaşındaki öğretmen Ayşegül Değer oldu. Bir süre önce eşinden boşanan Değer bir çocuk annesi.

6 KEZ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Çıktığı plazanın 14 katından kendini boşluğa bırakarak yaşamına son veren Öğretmen Değer’in psikolojik tedavi gördüğü ve altı kez intihara kalkıştığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz