Diyarbakır'ın tanıtım toplantısı

Diyarbakır'ın "tanıtım günleri" için kollar sıvanırken, Ankara'da toplantı yapıldı. Vali Toprak, tanıtım organizasyonunda neler olacağının daha kapsamlı bir şekilde ortaya konulması için, toplantının yapıldığını bildirdi.

Diyarbakır'ın tanıtım toplantısı

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 27-30 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek Diyarbakır Tanıtım Günleri toplantısına katıldı.

Vali Toprak, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır Tanıtım Günleri organizasyonu sayesinde Diyarbakır'ın her yönüyle tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

TANITIM TOPLANTISI

Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak,

"Toplantımızın organizasyon için danışma, yürütme ve düzenleme grubunun oluşturulması ve organizasyonda neler olacağının daha kapsamlı bir şekilde ortaya konması amaçlanmaktadır" dedi.

Düzenleme Komitesi Başkanı Yelda Yakut da Diyarbakır'ın sahip olduğu potansiyel ve değerlerinin Türkiye'ye değil dünyaya tanıtılıp duyurulması gerektiğini söyledi.

Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik de organizasyonda yapılacak çalışmalar ve stant hakkında bilgi verdi.

NELER YAPILACAK ETKİNLİKTE

Daha sonra katılımcılar görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Can, Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, kurum Müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz