Düğün magandaları

Şehitlikteki düğünde çıkan tartışmanın silahlı sopalı kavgaya dönüşmesi sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Düğün magandaları

Diyarbakır'da bir düğünde çıkan tartışmanın silahlı sopalı kavgaya dönüşmesi sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi 44'ncü sokakta bulunan bir evde yapılan düğünde henüz sebebi belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Kavgaya karışanlar evden çıkarıldı ancak sakinleşmeyen grup silahlarıyla düğün evine geri döndü.

DÜĞÜN KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Düğün evi önünde tekrar karşılaşan iki grup arasında bu kez silahlı sopalı kavga çıktı. Silahların sıkıldığı kavgada kurşunların isabet ettiği aynı aileden Ali Rıza Tülay, Cebrail Tülay ve Bayram Tülay çeşitli yerlerinden yaralandı.

ÜÇ KİŞİ SİLAHLA VURULDU

Vücutlarının çeşitli yerlerinden isabet alan yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan Bayram Tülay ise Dicle Üniversitesi Araştırma hastanesine sevk edildi. Olay sonrası kavganın yaşandığı bölge polis tarafından abluka altına alınırken, hastaneye giden yaralı yakınlarını ise polis sakinleştirmekte zorlandı.

40 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis olay yerinde 40'tan fazla boş kovan tespit ederken kavgaya karışarak silah kullanan sanıkları yakalamak için operasyon başlattı. 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler