Düsem Antep’te Öğretmenlerle Buluştu

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DÜSEM), eğitim faaliyetlerini tüm Anadolu illerine ulaştırmaya devam ediyor. DÜSEM, başta bölgede olmak üzere, tüm Anadolu illerinde ihtiyaç duyulan ve talep edilen eğitim programlarını gerçekleştirerek sahip olduğu misyonu büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalışıyor.

Düsem Antep’te Öğretmenlerle Buluştu

Gerçekleştirilen eğitim programlarından bir yenisini daha G.Antep’te hayata geçiren DÜSEM, ildeki öğretmenleri Akıl-Zeka Oyunları ve Satranç Eğitmenliği Sertifika programıyla buluşturdu. Bu özel eğitim programını başarıyla yürüten DÜSEM, diğer illerdeki katılımcıların ulaşım-konaklama gibi problemleri yaşamamaları adına, bulundukları illerde gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

ANTEP GÖRÜŞMESİ

Eğitime katılan öğretmenler, Akıl-Zeka Oyunları ve Satranç eğitmenliği eğitimini uzun süredir almak istediklerini ve bu konuya yerinde çözüm sağladıklarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ayrıca duyarlı yaklaşımlarından dolayı DÜSEM’e teşekkürlerini ileten öğretmenler, artık diğer eğitim faaliyetlerinde de DÜSEM ile irtibatta olacaklarını belirttiler.

Sağladıkları eğitim programının her geçen gün arttığını, buna vesile oldukları için de mutlu olduklarını kaydeden DÜSEM yetkilileri, Ayrıca tüm illerden gelebilecek eğitim talepleri için sadece merkezle iletişime girmelerinin yeterli olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz