Görüş Bildir

El ürünleri sergilendi

Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları ve resimleri, açılan el sanatları sergisinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

El ürünleri sergilendi

Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin tarafından bir iş merkezinin fuaye salonunda açılışı gerçekleştirilen el sanatları sergisine çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin anlamlı olduğunu belirten Çetin, "Bu sergiyi diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalarımızın el ürünlerinden oluşmasıdır." dedi.

EL SANATLARI SERGİSİ

Son yıllarda sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığını dile getiren Çetin, Batman’ın da bu konuda hakkettiği payı fazlasıyla aldığını ifade etti.

Daha iyi standartlarda halka hizmet etmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çetin, şunları söyledi:

"Tabi bu hizmetlerden biri de Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde verilen hizmettir. Burada tedavi gören kardeşlerimizin topluma kazandırılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaların başında onların el becerileri, kişisel becerilerini geliştirmesi, daha sosyal bireyler haline gelmeleri ve öz güvenlerinin kazandırılması çalışmaları var. İşte buradaki ürünler bu çalışmanın bir sonucudur."

Konuşmaların ardından açılışı gerçekleştirilen serginin, 2 gün boyunca halka açık olacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi