Görüş Bildir

Engelli kalmamak için destek bekliyor

Viranşehir ilçesinde 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu ayağına platin takılan Hüseyin Orhan, tedavi olabilmek için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Engelli kalmamak için destek bekliyor

Kışla Mahallesinde yaşlı annesi ve babasıyla iki odalı bir evde hayata tutunmaya çalışan Hüseyin Orhan (40), 10 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Sol ayağı kırılan Orhan'ın ayağına platin takıldı.

Aradan geçen zaman içinde ayağında yaralar çıkan Orhan'ın ayağındaki platin değiştirildi. Platine rağmen iyileşmeyen ayağı moraran Orhan, bir süre sonra yürümekte zorluk çekince koltuk değneğiyle hareket etmek zorunda kaldı.

Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan sonra birkaç defa ameliyat olmasına rağmen sağlığına kavuşamadığını söyledi.

Ayağındaki sorun nedeniyle çalışamadığını ve yaşlı anne babasına bakamadığını belirten Orhan, şunları kaydetti:

"Yaşlı anne ve babamla yaşıyorum. Maddi imkansızlıklar nedeniyle hiç evlenmedim. Ayağım yara içinde kangren olacak, belki de kesilecek. Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden yol masrafım için yardım aldım. Yaklaşık 3 ay önce Tarsus'ta bir hastanenin ortopedi servisine gittim. Orası da benden çok para istedi, tedavi için imkanım yok diye geri geldim. Ayağım tedavi edilmezse kesilecek, sakat kalmak istemiyorum, yetkililerden yardım bekliyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi