Engelli meclisinden Kayapınar Belediyesi'ne ziyaret

Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Bedensel Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, belediye olarak yaptıkları hizmetlerin toplumun her kesiminin yaralanacağı şekilde yapmaya önem verdiklerini belirti.

Engelli meclisinden Kayapınar Belediyesi'ne ziyaret

Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Bedensel Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Vekili Mahmut Dağ, yaptıkları hizmetlerde ve yeni projelerinde sivil toplum kurumları ve demokratik kitle örgütleri görüş ve önerilerini alarak yaşama geçirdiklerini belirti. Dağ, “ Bu anlamda yaptığımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının önerileri bizim için önemlidir.

ENGELLİ İŞBİRLİĞİ

Sizler için yaşamı kolaylaştıracak çalışmalar yapmak önceliklerimizdir. Belediye olarak sizlerinde içinde bulunduğu bir danışma merkezi kurulması için birlikte çalışma belediye olarak uygun bir yer sağlayacağız “ şeklinde konuştu. Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Bedensel Engelliler Meclisi yürütme kurulu üyeleri Kayapınar Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, bundan sonra belediyesinin çalışmalarına daha aktif bir şekilde katılacaklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz