Engellilere Yardım

Güneydoğu Engelli Hakları Derneği tarafından Diyarbakır'ın Sur, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde terör mağduru ve engelli olan vatandaşlara ramazan ayı dolayısıyla yardım kolileri dağıtıldı.

Engellilere Yardım

Güneydoğu Engelli Hakları Derneği Genel Başkanı Mihdat Kavmaz'ın girişimleri sonucunda Ankaralı yardımsever bir iş adamı Diyarbakır'daki terör mağduru ve engelli 30 aileye yardım kolisi gönderdi. İsmini vermek istemeyen Ankaralı iş adamı yardım kolilerini Nimet Çiçekli aracılığıyla Güneydoğu Engelli Hakları Genel Başkanı Mihdat Kavmaz'a teslim etti. Dernek binasında yardım kolilerini teslim alan Kavmaz, kolileri Nimet Çiçekli ile birlikte terör mağduru ve engellilere dağıttı.

 ENGELLİLERE YARDIM

Dağıtımdan sonra bir açıklama yapan Güneydoğu Engelli Hakları Derneği Genel Başkanı Mihdat Kavmaz, bu yardımların dağıtılmasına vesile olan hayırsever iş adamı ve aracılık yapan Nimet Çiçekli'ye teşekkür ettiğini söyledi. Kavmaz, "Gönderilen bu yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Bölgede yaşanan huzursuzlukların, aziz mübarek ramazan ayı ile son bulmasını temenni ediyorum. Bölgede yaşayan insanların yoksulluk ve yaşanan sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldıklarını hepimiz biliyoruz. Dernek olarak ortam ve şartlar ne olursa olsun halka hizmet hakka hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bedensel ve zihinsel, tüm engelli kardeşlerimizin görmeyen gözleri, işitmeyen kulakları, tutmayan elleri ve ayakları olma yolunda yüce Rabbim'den güç ve kuvvet dileyerek mücadele edeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz