Ensarioğlu ilçe gezisinde

AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, Bismil ilçesinde teşkilat ziyareti ve taziyelerde bulundu.

Ensarioğlu ilçe gezisinde

Hafta sonunu Diyarbakır’da geçiren Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Ak Parti Bismil ilçe Başkanı Cengiz Özaydın ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ensarioğlu ardından bazı  ailelerin taziyelerine katıldı.

İLÇE ZİYARETİNDE BULUNDU

Hafta sonlarını seçim bölgeyi Diyarbakır’da geçiren Ensarioğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz'ın ardından dün de kendisini Bismil’e adeta çıkarma yaptı. Ensarioğlu, ilk olarak İlçe Başkanlığı görevine getirilen Cengiz Özaydın'ı ziyaret etti.   Özaydın'a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ensarioğlu, teşkilat çalışmaları ve yerel seçim hazırlıkları ile ilgili istişarelerde ve bilgi alışverişinde bulundu. 

TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Ensarioğlu, geçtiğimiz gün 1 kişinin yaşamını yitirdiği kavganın yaşandığı Ofköy Mahallesi'ndeki fabrikayi ziyaret etti. Fabrika sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Ensarioğlu, böylesi ölümle sonuçlanan olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunurken, barışın ve sulhun olduğu yerde kavganın olmaması gerektiğini söyledi.

KAYMAKAMI DA ZİYARET ETTİ

Ensarioğlu, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, İlçe Başkanı Cengiz Özaydın ve ilçedeki bazı kurum amirleri ile taziye ziyaretlerinde bulundu. Seki (Zeko) Mahallesinde vefat eden Samiya Erdoğan'ın taziyesine katılan Ensarioğlu, Doğan ve Erdoğan ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. 

Başören Köyüne taziye ziyareti

Ensarioğlu, yanındaki ilçe protokol üyeleri ile birlikte Başören (Başmelû) Köyünde Celal Aydın'ın taziyesine katıldı. Ensarioğlu, Aydın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Celal Aydın geçtiğimiz gün, Bismil'de fabrikada başlayan ve hastanede devam eden kavgada hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler