Erkek arkadaşından ayrıldı, intihar etmek istedi

Diyarbakır’da 17 yaşındaki Y.G. isimli bir bayan, erkek arkadaşından ayrıldığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından kurtarılan Y.G., 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Erkek arkadaşından ayrıldı, intihar etmek istedi

Edinilen bilgilere göre, dün saat 17.30 sıralarında Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan inşaat halindeki bir binanın 4. katına çıkan 17 yaşındaki Y.G. isimli genç bayan, intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların olayı polis ekiplerine bildirmesi üzerine çevre güvenliği alındıktan sonra, olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

İNTİHARA KALKIŞTI

Polisin tüm çabalarına rağmen ikna edilemeyen ve sinir krizi geçirerek kendini atacağını söyleyen Y.G.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan bir polis memuru, genç kızı kurtardı. Y.G.’nin, erkek arkadaşından ayrıldığı gerekçesiyle intihar etmek istediği ileri sürüldü. Genç kız uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. 112 sağlık ekipleri ve polisler tarafından sakinleştirilen Y.G., daha sonra 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz