Eşini öldürüp intihara etti!

Dehyet verici olay dün sabahın erken saatlerinde Medya Mahallesi’nde meydana geldi. Sitede bina görevlisi olarak çalışan Mehmet Denizli cinnet getirerek, önce yatakta uyuyan 9 yıllık eşi Basra Denizli’yi tabancayla vurarak öldürdü. Denizli, daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Silah sesleri üzerine eve gelen bina sakinleri çiftçi kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Basra Denizli’nin hayatını kaybettiğini, Mehmet Denizli’nin ise ağır yaralı olduğunu tespit etti. Hastaneye kaldırılan Denizli dün öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi.

Eşini öldürüp intihara etti!

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan bir sitede apartman görevlisi olan Mehmet Denizli (33), eşi Basra Denizli’yi (38) uyurken tabancayla vurarak öldürüp, intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Mehmet Denizli, hastanede tedaviye alındı.

9 YILLIK EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi’nde meydana geldi. Sitede bina görevlisi olarak çalışan Mehmet Denizli, sabah saatlerinde yatakta uyuyan 9 yıllık eşi Basra Denizli’yi tabancayla vurarak öldürdü. Denizli, daha sonra aynı tabancayla kendisini vurdu. Olay, Denizli'nin ekmek dağıtımı yapmaması üzerine, bina sakinlerinin yöneticiyi bilgilendirmesi üzerine ortaya çıktı.

SİLAHLA İNTİHARA KALKIŞTI

Yöneticinin talimat verdiği güvenlik görevlisi, aynı yerde çalışan Mehmet Denizli’nin kayınbiraderini aradı. Telefonlara cevap verilmeyince Denizli'nin kayınbiraderi ve bina görevlisi giriş katta bulunan eve, balkondan girdiklerinde, çifti kanlar içinde buldu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

DENİZ YOĞUN BAKIMA ALINDI

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Basra Denizli’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Mehmet Denizli ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Basra Denizli’nin cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Basra Denizli’nin cenazesi evden çıkarılırken yakınları gözyaşı dökerek, ağıtlar yaktı.

DOKTORLAR DENİZ’İ KURTARAMADI

Hastaneye kaldırılan Mehmet Denizli, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Mehmet Denizli'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İddiaya göre, Mehmet Deniz’in kripto para borsasına yatırdığı parayı kaybettiği için bir süredir bunalım içerisinde olduğu, olayın bundan dolayı yaşanabileceği ifade edildi.

YENİ EVLİ ÇİFT

Burada, Şanlıurfa’da yeni evli oldukları öğrenilen çift arasında çıkan tartışmada Fatma Demircan (23) eşi Yasin Demircan’ı (23) tabancayla öldürdü.

Olay, önceki gece Sırrın Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yasin -Fatma Demircan çifti evde bulundukları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

EŞİYLE TARTIŞINCA

Tartışmanın büyümesi üzerine Fatma Demircan, evde bulunan tabancayla eşi Yasin Demircan'a ateş açıp, kaçtı. Silah sesini duyanlar durumu 112'ye bildirdi.

İhbarla gelen sağlık görevlileri, Yasin Demircan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Demircan'ın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılırken, Fatma Demircan ise, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Öte yandan, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Köy korucusu olan Raşit Kaya (35), Mimar Sinan Caddesi'nde, aracının içerisinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, Kaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatırken, Kaya'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz