Görüş Bildir

Esnafı Dinledi

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, kentte faaliyet gösteren esnaf odalarına bağlı çalışan esnafın sorunlarının istişare edildiği toplantıya başkanlık etti.

Esnafı Dinledi

Toplantıda Vali Aksoy’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hayrettin Bahçıvancı, Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Halk Bankası Bölge Müdürü Deniz Yıldırım ile kentte faaliyetlerini yürüten odaların başkanları katıldı. İstişare toplantısında esnafın yaşadığı sorunlar masaya yatıldı.

KREDİ KRİZİ  ÇÖZÜLDÜ

Toplantıda, Vali Aksoy, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu; Diyarbakır’da terör olayları nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkârların, Halk Bankası tarafından kullandırılan düşük faizli kredilerden doğan borçlarının bir yıl erteleneceği konusunu da esnaf temsilcilerine aktardı.

Karşılıklı görüş alış verişinin ardından toplantı soru cevap kısmıyla son buldu. Ziyaretin sonrasında Vali Aksoy, oda başkanları ile günün anısını fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi