Esnafla buluştu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”asrın felaketi” olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük ölçekli depremlerden etkilenen vatandaşlara yönelik dayanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Kentin değişik bölgelerinde kurulan çadırları ziyaret eden Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte vatandaşların taleplerini dinledi, ilk günden bu yana halkın içerisinde ve yanında olduklarının mesajını verdi.

Esnafla buluştu

Vatandaşların taleplerinin hemen karşılanması için telefonla belediyenin konuyla ilgili birimlerine talimat veren Başkan Beyoğlu,”Barınmadan, yemek ve giyime kadar her konuda ne gerekiyorsa yerine getiriyoruz. Hiçbir vatandaşımız kendisini yalnız ve sahipsiz hissetmeyecek” dedi.

“Dünya Tarihinin En Büyük Felaketlerinden Biri”

Beyoğlu, çadır ziyaretlerinin ardında Sento Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Depremin yaralarını sarmak için çalışmaların her koldan devletin tüm kurum ve kuruluşları tarafından tam bir uyum ve koordinasyonla devam ettiğini anlatan Beyoğlu, esnaflarla olan dayanışma duygularını dile getirdi. Beyoğlu,”Dünya tarihinin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmiş olsun mesajları halkımıza ileterek  bu büyük acının yaralarını hep birlikte sarmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler