Esnafla buluştular

Eş Başkan Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, HDP Diyarbakır milletvekili adaylarıyla birlikte Suriçi, Şehitlik, Kocaköy ve 450 Evler’e giderek, halkla buluştu.

Esnafla buluştular

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, HDP Diyarbakır milletvekili adayları İdris Baluken, Çağlar Demirel, Sibel Yiğitalp, Nursel Aydoğan, İmam Taşçıer, Nesrin Hilal Şanlı, Altan Tan, Edip Berk, Nimetullah Erdoğmuş, Ziya Pir, Feleknaz Uca’yla birlikte HDP Suriçi ilçe binası önünde bir araya geldiler.

SEÇMENLERLE GÖRÜŞTÜLER

 Suriçi’nin mahallelerine giderek halkla buluşan, Melik Ahmet Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Eş Başkanlar ve vekiller, halkla uzun süre sohbet ettiler. Ardından gruplara ayrılarak Kocaköy, 450 Evler ve Suriçi’nde halk ziyaretlerine devam eden Eş Başkanlar ve vekiller, daha sonra Mahabad Bulvarı’nda oluşturulan seçim konvoyuna katılmak üzere programlarını sona erdirdiler.

Esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, sohbet eden Anlı, esnafın yaşanan olaylardan sonra toparlanmaya başladığını ifade ederek, Diyarbakır halkını Sur esnafından alışveriş yaparak dayanışmaya çağırdı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorunları ve talepleri dinleyen Anlı, ilçede gereken çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz