Görüş Bildir

Esnafla İstişare!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ile Sur'daki terör mağduru esnafı dolaşarak sorunlarını dinledi.

Esnafla İstişare!

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Akar ve Yontürk, beraberindeki heyetle birlikte Sur'daki esnafları dolaşarak onlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşın yaşadığı sorunları çözme gayreti içinde olduklarını belirten Akar, "Çatışmalardan dolayı mağdur olan esnafın sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz." dedi.

Terör mağdurlarına gereken yardımların yapılacağına vurgu yapan Akar, Sur'un hem insanlık için hem de kent halkı için önemli olduğunu bildirdi.

ESNAFLA İSTİŞARE EDİLDİ

Akar, mağduriyetlerin giderilmesi için her kesimle görüştüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Çok sıkıntılı bir süreçten geçtik. Vatandaşın bu süreçte terörden kaynaklı mağduriyetleri de oluştu. Şu an bu mağduriyetin önemli bir kısmı giderilmiştir. Çalışmalarımızda çatışmalardan dolayı mağdur olan esnafın ve vatandaşın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Yaşanan terör ve şiddet olayları nedeniyle esnafımızın maruz kaldığı mağduriyetleri bir nebze olsun giderebilmek ve yüklerini hafifletmek adına tüm kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Akar, Diyarbakır'ın hizmetin en iyisine layık olduğunu, daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için ortak akıl anlayışıyla hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi