Esrar ve bomba!

İl Jandarma Komutanlığının kırsal kesimde gerçekleştirdiği seri operasyonlarda yarım ton esrar ile el yapımı patlayıcılar buldu.

Esrar ve bomba!

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, kırsal kesimde düzenlediği seri operasyonlarda yarım ton kilo esrar, 13 kilo kenevir tohumu, toprağa gömülü el yapımı patlayıcı ile PKK'ya ait sığınak ve yaşam malzemeleri ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.?

KIRSALDAKİ OPERASONLAR

İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütleri ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut delillerle ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek amacıyla, Hani ve Lice ilçesi kırsalında, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Polat Özbek adıyla seri operasyonlar düzenledi.

ESRAR VE EL YAPIMI BOMBA

Üçgendeki operasyonda yapılan arazi taramasında toprağa gömülü 1 el yapımı patlayıcı, PKK'ya ait sığınak ve içerisinde yaşam malzemeleri, 204 kilo esrar ve 13 kilo kenevir tohumu ele geçirildi. Bu kapsamda 1 şüpheli gözaltına alınırken, bulunan el yapımı patlayıcı imha edildi. 

KALABA MAHALLESİNDE ESRAR

Burada, Hani İlçesi Kalaba Mahallesi kırsalında operasyon düzenlendi. Operasyonda 296 kilo esrar ele geçirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz