Ev ziyaretinde rekorlar kırdı

Başkan Beyoğlu, bayramda da ev ziyaretlerini sürdürdü. 780 günlük hizmet sürecinde 100 binden fazla aileyi ziyaret eden Beyoğlu, Ramazan ayında 10 bin aileye misafir oldu.

Ev ziyaretinde rekorlar kırdı

Yılmaz BEKLEYEN

DİYARBAKIR- Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan Bayramı'nda da ev ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Hüseyin Beyoğlu, deprem mağdurlarını da ziyaret etti.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Mevlana Halit Mahallesi'nde önceden haber vermeden çat kapı olarak ziyaretler gerçekleştiren AK Parti'li Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, şehit yakını ile hasta olduğunu öğrendiği vatandaşlarla yakından ilgilenerek ev çıkışı kendisini bekleyen çocuklara bayram nedeniyle çeşitli hediyeler takdim edip yüzlerini güldürdü.

Ziyaret ettiği evlerden vatandaşların dualarıyla ayrılan Başkan Beyoğlu, bölgenin önemli alimlerinden Ali Özer'i de ziyaret ederek hem bayramını kutladı hem hayır duasını aldı. Alimleri peygamber varisi olarak gören bir inanca sahip olduklarını belirten Beyoğlu, “Bu amaçla değerli hocamızı ziyaret edelim dedik. Hepsi birer ilim deryası. Bizim kendilerinden istifade etmeye ve dualarını almaya ihtiyacımız var” dedi.

DEPREM MAĞDURLARI

Öte yandan 1975 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde meydana gelen depremde zarar gören vatandaşların yaşadığı Bağcılar Mahallesine geçen Beyoğlu, depremzedelerle görüştü.

Bayram öncesinde evlerinde görüştüğü deprem mağdurlarının sorunlarını dinleyen Beyoğlu, vatandaşların her zaman yanında yer alarak, sorunlarını çözmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyarette Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu da yer aldı.

REKOR ZİYARETLER

Buarada, 780 günlük hizmet sürecinde 100 binden fazla aileyi ziyaret eden Beyoğlu, Coronavirus nedeniyle Tam Kapanma önlemlerinin uygulandığı Ramazan ayında 10 bin aileye misafir oldu.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle öne çıkan Beyoğlu, milletin derdiyle dertlenmeyi sevdiği için yoğun geçen günlük tempoda yorulma hissi taşımadığını ifade etti.

Beyoğlu, "Bu anlayışa sahip bir lideriniz varsa ve onu örnek alarak çalışıyorsanız milletin gönlüne dokunmak zor olmuyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda sadece yol ve asfalt yapmak, 20 yılda ihmal edilen ilçeyi onarmak yok. Sosyal ve gönül belediyeciliği anlayışımızla dualar kazanıyoruz. Bizi asıl mutlu eden budur. İleriye daima ileriye giderek bu gayretimizi sürdüreceğiz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz