Görüş Bildir

Evine Mermi İsabet Etti!

Sokağa çıkma yasağı kapsamında olmayan Yenişehir ilçesi Ali emri caddesinde bulunan bir apartman dairesine çatışmaların yaşandığı Sur ilçesinden geldiği tahmin edilen bir mermi isabet etti. Recep Keleş ailesi şans eseri olayı ucuz atlattı.

Evine Mermi İsabet Etti!

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinin 6 mahallesinde terör örgütü PKK ile emniyet güçleri arasında bugün’de şiddetli çatışmalar devam etti.

Olay dün saat 07,15 sularında Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Şiddetli çatışmaların yaşandığı Sur ilçesinden geldiği tahmin edilen bir mermi Ali emri caddesi Elçi sokak’ta bulunan bir apartmanın 5.katına isabet etti.

MAĞDURİYET YAŞIYORUZ

Kaleşnikof mermisi olduğu düşünülen cisim, Recep Keleş isimli vatandaşın pencere camını delip duvara isabet etti. Recep Keleş uyurken bir ses duyduğunu ve evi kontrol ettiğinde penceredeki mermi izini fark ettiğini söyledi. Keleş şunları anlattı; ”Sabah 7,15 civarı idi uyuyordum bir ses duydum ve hemen uyandım odayı kontrol ettiğimde penceredeki mermi izini gördüm. Mermi camı delip duvara isabet etmiş. Ben koah hastası ve yarı yatalağım ve yerimden bile kalkamıyorum. Pencerenin hemen altın’da oğlum uyuyordu ona ’da isabet edebilirdi. Nedir bu yeter artık! Ne zamana kadar bu böyle sürecek artık evimizde bile rahat uyuyamıyoruz “dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi