Final Mitingi Diyarbakır!

HDP'nin 7 Haziran'a ilişkin final mitingi bugün Diyarbakır'da yapılacak. "Büyük İnsanlık Mitingi" adı verilen İstasyon meydanındaki miting için dün, bildiri dağıtıldı.

Final Mitingi Diyarbakır!

HDP DİYARBAKIR MİTİNGİ CANLI İZLE

Halkların Demokratik Partisi (HDP) 7 Haziran seçimlerine ilişkin son final mitingini bugün Diyarbakır'da yapıyor. "Büyük İnsanlık Mitingine" katılım için tüm hazçırlıklar tamamlanırken, dün bildiri dağıtıldı.

FİNAL MİTİNGİ DİYARBAKIR

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır'da yapacağı "Büyük İnsanlık Mitingine" katılım için çalışmalarını hızlandırdı.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler ve beraberindekiler HDP'nin bugün Diyarbakır'ın İstasyon Meydanında gerçekleştireceği "Büyük İnsanlık Mitingine" katılım için bildiri dağıttı. Bağlar'ın en işlek olan Sakarya Caddesi'nde bildiri dağıtan partililere yurttaşlar ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

BİSİKLETLİ DESTEK

Hal kavşağında toplanan 100 kişilik bisikletli grup, ellerinde HDP bayrakları ve düdük çalarak ilçe merkezinde tur attı. Etkinliğe HDP Diyarbakır vekil adayları Feleknaz Uca, İmam Taşçıer, Nesrin Şanlı, HDP ve DBP'li yöneticiler katıldı. Yol boyunca vatandaşlara bugün saat 16.00'da İstasyon Meydanında yapılacak Diyarbakır mitini çağrı bildirileri dağıtıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler