Flora Garden’de muhteşem düğün

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in oğlu Sidar Aygören, Hevin Acar ile Diyarbakır’ın yeni incisi Flora Garden Kır Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğünle hayatını birleştirdi.

Flora Garden’de muhteşem düğün

Flora Garden Kır Düğün Salonu, yine muhteşem bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in oğlu Sidar Aygören ve Hevin Acar çiftinin düğün gecesine Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Ak Parti eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, iş adamları siyasiler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

AİLE CÜZDANI GELİNE TESLİM

Genç çiftin gecedeki nikah şahitliğini Vali Su’yun yanı sıra protokol üyeleri yaptı. Geceye Dicle Belediyesinde görevli Nikah Memurunun heyecanı damgasını vururken, Diyarbakır Valisi Su, Aile Cüzdanını daha iyi muhafaza edeceği gerekçesiyle geline teslim etti.

VALİ SU’DAN GENÇ ÇİFTLERE 3 S TAVSİYESİ

Vali Su, burada yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek,”Genelde düğün merasimlerinde genç çiftlere 3 S kuralını hatırlatıyorum. Sevgi, saygı ve sabır… İnşallah sevgiyle, saygıyla ve sabırla bir ömür boyu mutlu bir yuvayı kurmuş olacaksınız. Aile cüzdanını beylere versem, genelde pek mukayyet olamıyorlar, hanımefendiler daha fazla sahip çıkıyor. Ben o yüzden hanımefendiye takdim edeceğim. O sanana ne zaman istersen bulur verir. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Nikah merasiminin ardından davetliler gönüllerince eğlendi. Söz Haber Grubu olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz